Home My Account View Wishlist Shopping Cart (0)
Menu

Oluwo Glenn Lewis

Alafia,

Ik ben Oluwo Glenn en heet u van harte welkom op de Nederlandse pagina van de Ifa Foundation afdeling “Spiritual tools”.

Op deze pagina treft u een compleet assortiment aan van onze unieke artikelen voor spirituele en emotionele groei, veiligheid, geluk en etc.

De pagina is nu in het Nederlands, dus ook voor u bereikbaar.

Door de vele readings die ik gedaan heb in de afgelopen tijd, is het duidelijk geworden dat ook hier in Nederland behoefte bestaat voor een webshop waar mensen hun spirituele artikelen en instrumenten kunnen kopen die ook echt werken.

Elk artikel is ontworpen om specifieke spirituele gebieden te versterken op basis van de exacte specificaties die zijn gebruikt in de Oude Yoruba filosofie van West Afrika.

Onze tools worden gewijd en geladen in de heilige tuinen van de Ola-Olu Retreat in Florida.

In deze tuinen worden ook alle ceremonies, workshops en festivals gehouden.

Elk artikel die u koopt, of het nu een Sigidi hangertje is voor bescherming of een Esu voor het bereiken van uw doelen; deze wordt altijd gewijd met een ritueel in uw naam.
 
Daarom zijn de “tools” ook heel persoonlijk en werken echt. U krijgt bij ieder instrument een certificaat van echtheid meegezonden. Wij verkopen geen curiosa.

Ieder instrument of artikel die wij leveren vertegenwoordigt meer dan 60 jaar ervaring en Ase (levenskracht) van de enige complete Heilige Orisa tuinen van het Westelijk halfrond.

De Ifa leert ons dat wij in een welwillend Universum leven die ons beloont als wij hard werken en focussen op datgene wat wij willen bereiken, en dat wij angst, onzekerheid en afhankelijkheid opzij kunnen zetten, die ons weerhouden van ons geboorterecht het goed te hebben.

Ik nodig u graag uit om onze site te verkennen en te beoordelen.

Hebt u vragen of opmerking dan kunt u altijd met mij contact opnemen en ik zal deze ook naar behoren beantwoorden.

Welke materialen gebruiken wij om onze tools te creëren? Wel, alle materialen die wij gebruiken zijn natuurlijke materialen, want deze hebben meer Ase kracht (lees: levenskracht) zodat de energie beter vast gehouden kan worden na het laden.

Met de knop Vertalen in de rechterbovenhoek kunt u de beschrijvingen van ieder instrument vertalen
 
Om u enig idee te geven van wat wij aan tools of instrumenten verkopen, geef ik u een paar voorbeelden van een paar belangrijke energieën aan waar wij “tools” van hebben.

Een Esu kan u helpen te profiteren van de kansen die het universum u biedt, door het openen van die deuren, die kunnen leiden tot succes en het sluiten van die deuren van situaties die niet goed voor u zijn.

Onze Shigidi’s helpen om negatviteit te weren en ons te beschermen tegen alle zaken die te maken hebben met bv. Rechtszaken, diefstal, afgunst, rampspoed, ziekte, en misbruik op zowel scholen, werk, als op straat en thuis. U kunt een Shigidi zien als uw persoonlijke bodyguard. De shigidi’s zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook als een hangertje voor om de nek en een plaatje voor in de auto.

Ori Waarom zijn we hier? Het goede antwoord op alles is altijd in ons. De Ori is de meest belangrijke Orisha want het is onze hogere zelf en onze innerlijke stem. Deze helpt ons om op onze “Destiny-pad te blijven. Onze Ori vertegenwoordigt ook onze voorouders, en in het bijzonder onze Destiny. Onze Ori brengt ons weer opnieuw in contact met onze oorspronkelijke doel en geeft ons die oplossingen die wij nodig hebben om bepaalde lastige situaties op te lossen.

Dit zijn een paar voorbeelden. Om op hier alles te benoemen maakt de pagina onoverzichtelijk en moeilijk te begrijpen voor mensen die pas van de Ifa hebben gehoord.

Wij hebben een oplossing voor al uw lastige situaties, blijf er dus niet meezitten en neem contact met mij op voor een juiste oplossing.

Wij verzenden over de hele wereld artikelen voor zowel particulieren als bedrijven.  

  • Een Esu kan u helpen te profiteren van de kansen die het universum u biedt, door het openen van die deuren, die kunnen leiden tot succes en het sluiten van die deuren van situaties die niet goed voor u zijn.
  • Onze Shigidi’s helpen om negatviteit te weren en ons te beschermen tegen alle zaken die te maken hebben met bv. Rechtszaken, diefstal, afgunst, rampspoed, ziekte, en misbruik op zowel scholen, werk, als op straat en thuis. U kunt een Shigidi zien als uw persoonlijke bodyguard. De shigidi’s zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook als een hangertje voor om de nek en een plaatje voor in de auto.
  •  Ori Waarom zijn we hier? Het goede antwoord op alles is altijd in ons. De Ori is de meest belangrijke Orisha want het is onze hogere zelf en onze innerlijke stem. Deze helpt ons om op onze “Destiny-pad te blijven. Onze Ori vertegenwoordigt ook onze voorouders, en in het bijzonder onze Destiny. Onze Ori brengt ons weer opnieuw in contact met onze oorspronkelijke doel en geeft ons die oplossingen die wij nodig hebben om bepaalde lastige situaties op te lossen.
     

Dit zijn een paar voorbeelden. Om op hier alles te benoemen maakt de pagina onoverzichtelijk en moeilijk te begrijpen voor mensen die pas van de Ifa hebben gehoord.

Wij hebben een oplossing voor al uw lastige situaties, blijf er dus niet meezitten en neem contact met mij op voor een juiste oplossing.

Wij verzenden over de hele wereld artikelen voor zowel particulieren als bedrijven.  

Wij bieden ook: 

 

Blessings,

Oluwo Glenn

 

Klik hier om contact op te nemen met Oluwo Glenn